GPS-Plotters

     

Garmin echoMAP CHIRP 72sv με χάρτη g2 Vision Ελλάδα 

  • Έγχρωμη οθόνη 7” και εύκολος χειρισμός με πλήκτρα
  • Περιλαμβάνεται αισθητήριο CHIRP για παραδοσιακή λειτουργία και DownVu™/SideVu™ 455/800, 350W
  • Υποστηρίζει Panoptix, το σόναρ που τα βλέπει όλα (δεν περιλαμβάνεται το αισθητήριο)
  • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αναλυτικός χάρτης για όλη την Ελλάδα BlueChart g2 Vision με τρισδιάστατη απεικόνιση και αυτόματο υπολογισμό πορείας.
  • Υποστηρίζει την τεχνολογία δημιουργίας χαρτών ψαρέματος Quickdraw Contours


Έφτασε η ώρα να δοκιμάσετε να ψαρέψετε με τη δύναμη ενός σόναρ CHIRP. Το echoMAP CHIRP 72sv είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη λειτουργία, παρέχοντας την πιο ξεκάθαρη αποτύπωση του βυθού και των ψαριών που είδατε ποτέ, υποστηρίζοντας παραδοσιακό βυθόμετρο CHIRP, DownVu/SideVu με CHIRP και σόναρ Panoptix. Έχει ενσωματωμένο το λογισμικό Quickdraw Contours, για να δημιουργείτε άμεσα τους προσωπικούς σας χάρτες HD με ισοβαθείς στα 30 εκατοστά. Η ενσωματωμένη κεραία GPS στα 5Hz, ενημερώνει τη θέση και την κατεύθυνση σας 5 φορές το δευτερόλεπτο. Το καλώδιο συνδέεται με τη βάση, επιτρέποντας την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση της συσκευής.

Η διαφορά που κάνει το Garmin CHIRP
Το σόναρ CHIRP προσφέρει μοναδική ακρίβεια στον εντοπισμό και το διαχωρισμό των στόχων. Επιπλέον, έχει δυνατότητα καταγραφής ιστορικού βυθομέτρου το οποίο συνδυάζει τη θέση που βρισκόσασταν με την καταγραφή του σόναρ.

Αντί να εκπέμπει μία μόνο συχνότητα, το CHIRP εκπέμπει μία συνεχόμενη σειρά συχνοτήτων με εύρος από χαμηλές μέχρι υψηλές συχνότητες τις οποίες μεταφράζει μεμονωμένα κατά την επιστροφή τους. Αφού οι συχνότητες προσφέρουν ένα μεγαλύτερο εύρος πληροφοριών, η τεχνολογία σόναρ CHIRP μπορεί να δημιουργήσει πιο καθαρές καμπύλες ψαριών με μεγαλύτερη ακρίβεια στον διαχωρισμό των στόχων.

Η πιο ξεκάθαρη εικόνα που είχατε ποτέ στο νερό
Η τεχνολογία σάρωσης Garmin DownVu και SideVu σας παρέχει σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση όσων συμβαίνουν κάτω από το σκάφος σας σε βάθος μέχρι 230 μέτρα, καθώς και δεξιά και αριστερά από το σκάφος. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τη δομή του βυθού, βυθισμένα αντικείμενα και ψάρια. Το παραδοσιακό βυθόμετρο Garmin CHIRP και το CHIRP DownVu συνδυάζονται σε ένα αισθητήριο.

Δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες HD
Το δωρεάν λογισμικό Quickdraw Contours περιλαμβάνεται ήδη στη συσκευή σας. Δημιουργεί άμεσα, στην οθόνη της συσκευής τους δικούς σας χάρτες ψαρέματος HD με ισοβαθείς στα 30 εκατοστά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους χάρτες όπως θέλετε αφού είναι δικοί σας. Διατηρήστε τα δεδομένα για τον εαυτό σας ή μοιραστείτε με φίλους ή τη Garmin. Δεν απαιτείται καμία εξειδίκευση στη χαρτογράφηση. Εσείς απλώς ψαρεύετε ενώ το Quickdraw Contours δημιουργεί τους χάρτες σας. Δεν χρειάζεται να στείλετε τα δεδομένα σας για ψηφιοποίηση, αφού τα αποτελέσματα εμφανίζονται ακαριαία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αισθητήριο Panoptix, HD-ID, CHIRP, DownVu ή ΝΜΕΑ 2000. Αν διαθέτετε περισσότερες από μία συσκευές σόναρ, το Quickdraw Contours θα επιλέξει αυτόματα την πιο ικανή πηγή για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ενημέρωση θέσης και κατεύθυνσης 5 φορές το δευτερόλεπτο
Ο ταχύτατος δέκτης GPS/GLONASS ενημερώνει τη θέση και την κατεύθυνσή σας 5 φορές το δευτερόλεπτο για ομαλή αναπαράσταση της κίνησης σας. Πλέον, είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποθηκεύετε μέχρι 5000 σημεία και να επιστρέφετε σε αυτά.

Προσθέστε σόναρ Panoptix LiveVu Forward
Με το LiveVu Forwards το σκάφος σας μπορεί να είναι στατικό ή να κινείται. Στην οθόνη του πλότερ σας βλέπετε ότι συμβαίνει μέσα στο νερό σε πραγματικό χρόνο. Βλέπετε το δόλωμά σας να βυθίζεται, αλλά και το βάθος που βρίσκεται. Δείτε το να κινείται σε σχέση με τις δομές του βυθού. Δείτε τα ψάρια να κινούνται αντιδρώντας στο δόλωμα και δείτε τι γίνεται την ώρα που αισθάνεστε το τράβηγμα. Με το Pantoptix LiveVu Forward, ο βυθός ζωντανεύει στην οθόνη του πλότερ σας σε απόσταση που φτάνει τα 30 μέτρα.

Οι καλύτεροι χάρτες για το νερό
Στη συσκευασία του echoMAP CHIRP θα βρείτε τον αναλυτικό χάρτη BlueChart g2 Vision για όλη την Ελλάδα. Σε μία κάρτα BlueChart g2 Vision περιλαμβάνονται: χάρτης πλοήγησης, χάρτης ψαρέματος, τρισδιάστατη απεικόνιση πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, δορυφορική κάλυψη και αεροφωτογραφίες.

Πάρτε το μαζί σας
Όταν δεν είστε πια στο νερό, είναι πανεύκολο να διατηρείτε το echoMAP σας σώο και αβλαβές. Δεν χρειάζεται να βάζετε και να βγάζετε καλώδια αφού τα καλώδια συνδέονται απευθείας με τη βάση. Αυτό επιτρέπει την ταχύτητα τοποθέτηση και αφαίρεση του echoMAP από την τροφοδοσία του και τη βάση.

Εξελιγμένη αυτόματη πλοήγηση
Απλά επιλέγετε τον τελικό προορισμό σας και η πατενταρισμένη τεχνολογία Auto Guidance, σαρώνει το σχετικό χάρτη για να δημιουργήσει μία ασφαλή διαδρομή που σας βοηθάει να αποφύγετε ρηχά νερά και άλλα εμπόδια.

Με την έκδοση 2.0, αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε την προτεινόμενη διαδρομή, προσθέτοντας ενδιάμεσα σημεία, ή να δείτε τα σημεία κινδύνου στην υπολογισμένη διαδρομή. Μπορείτε ακόμα να δώσετε την προτεινόμενη πορεία σε συμβατό αυτόματο πιλότο Garmin για ν την ακολουθήσει, αυτόματα. Άλλες εξελίξεις στην έκδοση Auto Guidance 2.0 είναι η δυνατότητα υπολογισμού της εκτιμώμενης ώρας άφιξης σε οποιοδήποτε σημείο της πορείας, αλλά και η δυνατότητα αποθήκευσης μίας διαδρομής αυτόματης πλοήγησης για να την επαναλάβετε στο μέλλον.

Μεταφορά σημείων GPX
Αν έχετε αποθηκευμένα σημεία σε άλλη συσκευή, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να τα μεταφέρετε στο νέο πλότερ Garmin μέσω της προτύπου μορφοποίησης GPX. Τα δεδομένα σε μορφή θέσης GPX συναντώνται σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές.

Σκιαγράφηση βάθους με διαφορετικά χρώματα
Ορίστε μέχρι 10 διαφορετικά εύρη βάθους τα οποία θα εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα. Αυτό καθιστά πιο εύκολο να βλέπετε βάθη με μία ματιά.

Λειτουργία αυτόματου πιλότου
Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να χειρίζεστε ολόκληρη τη διαδικασία του commissioning του πιλότου από την οθόνη του πλότερ.

Οθόνη: Ευκρινής οθόνη αφής στις 7” WVGA (800×480)
Διαστάσεις: 25 x 13.9 x 5.1 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας
echoMAP 72sv με χάρτη g2 Vision Ελλάδα
Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
Βάση
Βάση χωνευτή
Προστατευτικό καπάκι
οδηγίες χρήσης

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.