Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ SHELECTRO - ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Κατασκευές SHELECTROMARINE - Τηλεπικοινωνιακός & Ναυτιλιακός Εξοπλισμός - Εγκαταστάσεις - Επισκευές - Τεχνική Υποστήριξη - Επιθεωρήσεις Σημαιών & Νηογνωμόνων

ΕΤΑΙΡΕΙΑ SHELECTRO - ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Η εταιρεία SHELECTRO I.K.E. (Αρ. ΓΕΜΗ: 152473907000) με διακριτικό τίτλο SHELECTRO - ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ιδρύθηκε από τον Πέτρο Κ. Δριβάκο το έτος 2010 ως ατομική επιχείρηση (2010-2011), στη σύνέχεια ως Ε.Ε. (2011-2019) και μετέπειτα ως Ι.Κ.Ε. (2019-Σήμερα).

Ξεκινήσαμε δυναμικά να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή Ναυτιλιακή αγορά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα (2011), η SHELECTRO εισήλθε δυναμικά στον χώρο κατασκευής τροφοδοτικών, φορτιστών συσσωρευτών, Alarm units, NMEA buffers και AIS pilot plugs σε USB με την επωνυμία SHELECTROMARINE.

Τα προϊόντα μας είναι πλέον γνωστά στη ναυτιλιακή αγορά για την υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών κατασκευή τους.

Από την αρχή της λειτουργίας μας αντιπροσωπεύουμε γνωστούς διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους σε Τηλεπικοινωνιακό και Σωστικό Εξοπλισμό Πλοίων, Ηλεκτρονικά Όργανα Ναυσιπλοΐας και περιφερειακά.

Αναλαμβάνουμε Εγκαταστάσεις, Επισκευές, Τεχνική Υποστήριξη, Επιθεωρήσεις ραδιοεξοπλισμού GMDSS και πολλά άλλα.

Σκοπός μας είναι πάντοτε η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πλοίων, με συνέπεια, τεχνογνωσία, αξιοπιστία και ειλικρίνεια, σε οποιοδήποτε λιμάνι βρίσκονται, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο και να παρέχουμε λύσεις σύμφωνες με τις ανάγκες των πελατών μας εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις της Εθνικής και Διεθνούς Νομοθεσίας.

Το τεράστιο εύρος των Υπηρεσιών μας, τα άκρως ποιοτικά προϊόντα μας και το άρτια εκπαιδευμένο στελεχικό δυναμικό, μας καθιέρωσαν στον χώρο, γι’ αυτό και οι καλύτεροι διαφημιστές μας είναι οι πελάτες μας.